Oostenrijk | Appartementen Zell am Ziller | Appartement Haus Kroell Zell am Ziller


Appartement voor 5 personen in Zell am ZillerInformatie over Haus Kroell Zell am Ziller

Op de begane grond en 2e etage van dit mooi en heerlijk op de Gerlosberg (800 m) gelegen huis, 3 km buiten het centrum van Zell am Ziller, bevinden zich twee zeer verzorgd ingerichte vakantiewoningen (75 mē). De begane grond woning bevindt zich aan de linkerzijkant van het huis met zicht op het dal en de woning op de 2e etage heeft de woning een balkon.Vakantiehuis Zell am Ziller, Haus KroellBekijk informatie over Haus Kroell -  appartement inZell am Ziller

Meer informatie of direct boeken?Zell am Ziller

Zell am Ziller is misschien wel het ideale uitgangspunt voor een wintersport of zomervakantie naar het Zillertal in Tirol. Zell am Ziller ligt midden in het Zillertal. In de winter heeft het en eigen skigebied, dat aangesloten is met de skigebieden van Gerlos en Konigsleiten. Zell am Ziller ligt ook vlakbij de skigebieden van Kaltenbach en Mayrhofen. Dat maakt Zell am Ziller een prima startpunt voor wintersporters die zoveel mogelijk skigebieden in het Zillertal willen zien.

In de zomer kan je in Zell am Ziller heel goed wandelen en fietsen.


Beschikbaar appartement in Zell am Ziller zoeken op datum

Vul hieronder de gewenste data van je wintersport naar Zell am Ziller in, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode in Zell am Ziller.