Appartement Oostenrijk | Appartement Westendorf | Pension Kalkschmid Westendorf


Appartement voor personen in Westendorf

Mooi appartement in Westendorf. - bekijk ook de andere mogelijkheden voor een leuke accommodatie in Westendorf.

Informatie over Pension Kalkschmid Westendorf

Pension Kalkschmid in Westendorf Bekijk informatie over Pension Kalkschmid -  appartement inWestendorf

Vakantiehuis Westendorf, Pension KalkschmidBeschikbaar appartement in Westendorf zoeken op datum

Snel en eenvoudig een vrij appartement in Westendorf zoek je via onderstaande tool. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in, dan krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Booking.com

Bekijk alle appartementen in Westendorf


Vergelijkbare appartementen in Westendorf

Vanzelfsprekend is dit niet het enige mooie appartement in Westendorf. Hieronder staan nog een aantal vergelijkbare accomodaties. Bij elke accomodatie staat een korte beschrijving en de prijs weergegeven. Als het interessant lijkt, dan kun je er op klikken en krijg je meer informatie. Zeker ook leuk voor de wintersportBekijk alle appartementen in Westendorf

Westendorf

Westendorf is een gezellig dorp in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. In Westendorf kun je iedere winter heerlijk skien en snowboarden. Het skigebied van Westendorf maakt onderdeel uit van het hele grote skigebied Bergwelt waar ook bekende bestemmingen als Kitzbuhel en Kirchberg toe behoren.
Westendorf staat bekend vanwege de gezellige 'apres ski'. Er zijn in Westendorf ook veel hotels, appartementen, pensions en restaurants te vinden.
Westendorf is ook in de zomer een leuke bestemming. Er zijn hele mooie wandel- en fietsroutes uitgezet in Westendorf.

Meer in

Westendorf in Tirol

Westendorf ligt in Tirol. Dit is een enorm populaire vakantie bestemming voor Nederlanders. Zowel in de zomer, als in de winter. Veel dorpen in deze Oostenrijkse deelstaat zijn de afgelopen dertig jaar verandert van agrarische dorpjes naar toeristische trekpleister. Er zijn skiliften en skipistes aangelegd en er is apres-ski ontstaan. Met name Nederlandse wintersporters kiezen de skiers voor dit mooie gebied midden in Europa. Tirol wordt ook wel het kloppend hart van de Alpenin de winter genoemd. Het strijd om die titel met het Zwitserse Wallis en het naburige Salzburgerland.

Internationaal zijn de bekendste wintersport bestemmingen Ischgl, Kitzbuhel, Solden en St Anton am Arlberg. Bij Nederlanders zijn andere dorpen populair. Voorbeelden hiervan zijn: Gerlos, Westendorf, Serfaus en Ellmau.

De hoofdstad Innsbruck leent zich trouwens ideaal voor een stedentrip.

Naast wintersporten in Westendorf of een ander skigebied kun je in de zomer ook voldoende outdoor activiteiten doen. Denk dan aan raften, canyoning, klimmen en hiking. Heerlijk in de buitenlucht en zowel goed voor je conditie als voor je gezondheid.

Hieronder staan links naar appartementen in de mooiste dorpen van Tirol.