Appartement Serfaus nu snel zoeken

De makkelijkste manier om snel een beschikbaar, goed appartement Serfaus te zoeken is via Booking.com. Een reisorganisatie die in op basis van je vakantiedatum een overzicht geeft van alle vrije vakantiewoningen. Vul hieronder de aanvangs- en einddatum van je vakantie naar Serfaus in, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare accomodaties.

Je hoeft het appartement pas na afloop van je vakantie in Serfaus te betalen, dus je loopt geen enkel risico.

Booking.com

Appartement Serfaus - overzicht

Hieronder staat een overzicht van beschikbare appartementen in Serfaus. Deze kunnen via een Nederlandse reisorganisatie geboekt worden.

Serfaus

Serfaus is al jaren bekend als een uitermate goede familie bestemming. Zowel in de winter, als in de zomer, kunnen gezinnen zich hier in dit dorpje prima vermaken in. In de winter is het skigebied van Serfaus verbonden met dat van Ladis en Fiss. Hierdoor is een groot en uitdagend skigebied ontstaan. Het plaatsje is uitermate goed bereikbaar per trein. Je kunt met de trein naar Landeck en van daar in korte tijd met de bus. Ook per auto is het goed bereikbaar.

Hier in Serfaus wordt er erg veel om de kinderen gedacht. Zo zijn er speciaal kindvriendelijke hotels en appartementen in Serfaus. Ook de restaurants, de skischool en veel meer is ingericht op kinderen en gezinnen.

Bijkomend voordeel is dat het dorp autovrij is. Er rijdt een heuse Metro door het dorp.


Tips voor het boeken van een goed appartement Serfaus

Hieronder staan een aantal tips die je helpen bij het vinden van de juiste vakantiewoning (vakantiehuis, of chalet kan ook). Het is allereerst belangrijk om voordat begint zoeken te bepalen waar je in Serfaus wilt verblijven. Wil je in het centrum van het dorp zitten, of liever direct aan de skipiste van Serfaus.

Tip 1: zoek accommodatie in de omgeving van Serfaus

Soms gebeurt het dat er juist als jij met je familie of vrienden naar Serfaus wilt er geen enkele vrije accommodatie te vinden is. Zeker in de drukker februari maand en de kerstvakantie kan dat gebeuren. Je kan er dan voor kiezen om naar een ander skigebied dan Serfaus te gaan, maar je kunt ook een vakantiewoning zoeken in een van de omliggende dorpen. Vaak is daar nog langer accommodatie beschikbaar en vaak is het nog goedkoper ook.

Hieronder staan links naar de de plaatsen in de buurt:

Tip 2: Check de uitrusting van je appartement goed

Het loont zich om vooraf goed uit te zoeken of het appartement in Serfaus wel voldoet aan de wensen die jouw gezelschap heeft. De locatie van je vakantiewoning in Serfaus en de prijs zijn hoogst waarschijnlijk de doorslaggevende redenen zijn voor je keuze. Maar toch kunnen de juiste faciliteiten je vakantiegevoel wel verhogen. Goede voorbeelden hiervan zijn: Gratis Internet, Goed Wifi, Broodjesservice, Parkeren voor de deur, de halte van de skibus om de hoek, etc.

Hierbij kun je ook denken aan specifieke wensen die jouw reisgezelschap heeft voor hun wintersport zoals een babybed, -stoel of juist een jacuzzi of oven in de keuken. Als je het niet zeker weet kun je altijd bij de aanbieder van het appartement, chalet of vakantiehuis navragen of het er al of niet is.

Tip 3: de ideale verblijfsduur

Als je korter dan een week naar Serfaus op vakantie wil gaan, dan is het vinden van een appartement of vakantiewoning geen eenvoudige opgave. Veel accommodaties worden alleen maar van zaterdag- tot zaterdag verhuurd. En niet van zondag tot zondag. Natuurlijk is het zo dat er buiten het hoogseizoen meer mogelijk is, maar zeker in een populair dorp als Serfaus is dit zeker geen eenvoudige opgave. Als je korter dan een week op vakantie naar Serfaus wilt, dan is een hotel of pension mogelijk een goede optie.

Tip 4:Begin vroeg met zoeken naar een goed appartement Serfaus

Een last minute wordt alom gezien als een goedkope manier om op vakantie te gaan. Hoewel je soms erg goedkoop last minute naar Serfaus kunt gaan, is het een aanname die niet altijd uit komt. Veel reisorganisaties geven tegenwoordig namelijk korting als je vroeg in het seizoen boekt. Al in september of oktober een vakantiehuis boeken geeft je niet alleen het voordeel dat er veel nog veel vakantiewoningen beschikbaar zijn, je hebt ook gewoonweg meer keuze.

Tip 5: Controleer het aantal kamers van je vakantiewoning

De meeste appartementen in Serfaus beschikken over minimaal een woonkamer met keuken of kitchenette (een kleine keuken), een wc, een badkamer en een of meerdere slaapkamers. Vaak is het zo dat er je het maximaal aantal personen door twee kunt delen om het aantal slaapkamers te weten te komen. Soms is het echter zo dat er in de woonkamer een slaapbank staat voor een of twee personen. Deze tellen vaak ook mee als slaapplekken. Aangezien niet iedereen dat even prettig vindt, is het raadzaam om hier van te voren goed naar te kijken

Meer in de omgeving
Alle appartementen in Serfaus op een rij. Zoek snel een beschikbaar appartement in Serfaus op datum. En bekijk onze top tien van goede appartementen in Serfaus. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle appartementen in Serfaus. Het is ook mogelijk om een vrij appartement in Serfaus te zoeken op datum.

Lees meer tips op: op-wintersport.nl