Appartement Oostenrijk | Appartement Saalbach | Hotel Saalbacher Hof Saalbach


Appartement voor personen in Saalbach

Mooi appartement in Saalbach. - bekijk ook de andere mogelijkheden voor een leuke accommodatie in Saalbach.

Informatie over Hotel Saalbacher Hof Saalbach

Hotel Saalbacher Hof (4-sterren) in Saalbach Bekijk informatie over Hotel Saalbacher Hof -  appartement inSaalbach

Vakantiehuis Saalbach, Hotel Saalbacher HofBeschikbaar appartement in Saalbach zoeken op datum

Snel en eenvoudig een vrij appartement in Saalbach zoek je via onderstaande tool. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in, dan krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Booking.com

Bekijk alle appartementen in Saalbach


Vergelijkbare appartementen in Saalbach

Vanzelfsprekend is dit niet het enige mooie appartement in Saalbach. Hieronder staan nog een aantal vergelijkbare accomodaties. Bij elke accomodatie staat een korte beschrijving en de prijs weergegeven. Als het interessant lijkt, dan kun je er op klikken en krijg je meer informatie. Zeker ook leuk voor de wintersportBekijk alle appartementen in Saalbach

Saalbach

Saalbach Hinterglemm is een populaire bestemming voor Nederlandse wintersporters. Dat is niet zo gek, aangezien het skigebied van Saalbach Hinterglemm erg uitgebreid is en er uitgebreide apres ski mogelijkheden in Saalbach Hinterglemm zijn. Het skigebied van Saalbach Hinterglemm bevindt zich op zowel noord- als zuidhellingen en is erg veelzijdig.

Accomodatie Saalbach Hinterglemm

Er is een uitgebreid aanbod van accomodatie in Saalbach Hinterglemm. Je vindt er appartementen, hotels en vakantiehuizen in alle prijsklassen, soorten en maten.

Meer in

Saalbach in Salzburg

Saalbach ligt in het Salzburgerland. Een bundesland van Oostenrijk. Dit deel van Oostenrijk is het meest Oostelijk van Oostenrijk en mede daardoor erg sneeuwzeker in de winter. De bergen zijn wat minder spits en steil dan die in bijvoorbeeld Tirol.

In Salzburg vind je daardoor mooie, lekkere skigebieden. Met heerlijke pistes die vaak tussen de bomen doorgaan. Hoewel de toppen vaak niet boven de 2.000 meter uitkomen is deze regio extreem sneeuwzeker. Door de nabijheid van de Dachsteiner Gletscher valt hier meer sneeuw dan in de meeste andere regio’s van Oostenrijk. De bekendste skigebieden zijn Saalbach-Hinterglemm, Kaprun en Zell am See. En natuurlijk kun je ook super wintersporten in Saalbach.

De hoofdstad van deze regio is de stad Salzburg. De stad van Mozart. Naast deze geweldige stad, loop je overal tegen mooie gebouwen en kastelen aan. Het is daardoor ook in de zomer de moeite waard omdat je goed kunt wandelen, fietsen en de nodige cultuur kunt opsnuiven.

Het Salzburgerland ligt ongeveer duizend kilometer rijden van Utrecht. De meeste kilometers kun je afleggen over de snelweg A10 (Tauernautobahn). Er is ook een kleine luchthaven in Salzburg. Transavia en Easyjet bieden vluchten hiernaartoe aan.

Hieronder staan links naar de alle dorpen in de omgeving van Saalbach en de appartementen die je daar kunt vinden.