Appartement Oostenrijk | Appartement Leogang | Pension Der Lowe - lebe frei Leogang


Appartement voor personen in Leogang

Mooi appartement in Leogang. - bekijk ook de andere mogelijkheden voor een leuke accommodatie in Leogang.

Informatie over Pension Der Lowe - lebe frei Leogang

Pension Der Lowe - lebe frei (4-sterren) in Leogang Bekijk informatie over Pension Der Lowe - lebe frei -  appartement inLeogang

Vakantiehuis Leogang, Pension Der Lowe - lebe freiBeschikbaar appartement in Leogang zoeken op datum

Snel en eenvoudig een vrij appartement in Leogang zoek je via onderstaande tool. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in, dan krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Booking.com

Bekijk alle appartementen in Leogang


Vergelijkbare appartementen in Leogang

Vanzelfsprekend is dit niet het enige mooie appartement in Leogang. Hieronder staan nog een aantal vergelijkbare accomodaties. Bij elke accomodatie staat een korte beschrijving en de prijs weergegeven. Als het interessant lijkt, dan kun je er op klikken en krijg je meer informatie. Zeker ook leuk voor de wintersportBekijk alle appartementen in Leogang

Leogang

Leogang is een klein dorpje vlakbij het grote skigebied van Saalbach-Hinterglemm. Het skigebied van Leogang is direct aangesloten op het skigebied van Saalbach-Hinterglemm. Het grote voordeel van Leogang ten opzichte van Saalbach en Hinterglemm is dat het in Leogang een stuk rustiger en minder toeristisch is. En dat terwijl er wel genoten kan worden van het mooie skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Er is in Leogang niet veel Apres ski, wel zijn er kwalitatief goede appartementen, hotels en restaurants in Hinterglemm.

Meer in

Leogang in Salzburg

Leogang ligt in het Salzburgerland. Een bundesland van Oostenrijk. Dit deel van Oostenrijk is het meest Oostelijk van Oostenrijk en mede daardoor erg sneeuwzeker in de winter. De bergen zijn wat minder spits en steil dan die in bijvoorbeeld Tirol.

In Salzburg vind je daardoor mooie, lekkere skigebieden. Met heerlijke pistes die vaak tussen de bomen doorgaan. Hoewel de toppen vaak niet boven de 2.000 meter uitkomen is deze regio extreem sneeuwzeker. Door de nabijheid van de Dachsteiner Gletscher valt hier meer sneeuw dan in de meeste andere regio’s van Oostenrijk. De bekendste skigebieden zijn Saalbach-Hinterglemm, Kaprun en Zell am See. En natuurlijk kun je ook super wintersporten in Leogang.

De hoofdstad van deze regio is de stad Salzburg. De stad van Mozart. Naast deze geweldige stad, loop je overal tegen mooie gebouwen en kastelen aan. Het is daardoor ook in de zomer de moeite waard omdat je goed kunt wandelen, fietsen en de nodige cultuur kunt opsnuiven.

Het Salzburgerland ligt ongeveer duizend kilometer rijden van Utrecht. De meeste kilometers kun je afleggen over de snelweg A10 (Tauernautobahn). Er is ook een kleine luchthaven in Salzburg. Transavia en Easyjet bieden vluchten hiernaartoe aan.

Hieronder staan links naar de alle dorpen in de omgeving van Leogang en de appartementen die je daar kunt vinden.