Appartement Oostenrijk | Appartement Langenfeld | Hotel Zum Hirschen Langenfeld


Appartement voor personen in Langenfeld

Mooi appartement in Langenfeld. - bekijk ook de andere mogelijkheden voor een leuke accommodatie in Langenfeld.

Informatie over Hotel Zum Hirschen Langenfeld

Hotel Zum Hirschen (3-sterren) in Langenfeld Bekijk informatie over Hotel Zum Hirschen -  appartement inLangenfeld

Vakantiehuis Langenfeld, Hotel Zum HirschenBeschikbaar appartement in Langenfeld zoeken op datum

Snel en eenvoudig een vrij appartement in Langenfeld zoek je via onderstaande tool. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in, dan krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Booking.com

Bekijk alle appartementen in Langenfeld


Vergelijkbare appartementen in Langenfeld

Vanzelfsprekend is dit niet het enige mooie appartement in Langenfeld. Hieronder staan nog een aantal vergelijkbare accomodaties. Bij elke accomodatie staat een korte beschrijving en de prijs weergegeven. Als het interessant lijkt, dan kun je er op klikken en krijg je meer informatie. Zeker ook leuk voor de wintersportBekijk alle appartementen in Langenfeld

Langenfeld

Langenfeld is vooral bekend vanwege het Aquadome. Een reusachtig wellness resort. Langenfeld is echter ook een goedkoop alternatief voor een wintersport naar Solden of Obergurgl-Hochgurgl. Er is veel aanbod van appartementen en hotels in Langenfeld en er is een gratis (ski)busverbinding met Solden. In de winter heeft Langenfeld ook veel uitstraling. Er is apres ski, je kunt er langlaufen en er is zelfs een ijsbaan.

Meer in

Langenfeld in Tirol

Langenfeld ligt in Tirol. Dit is een enorm populaire vakantie bestemming voor Nederlanders. Zowel in de zomer, als in de winter. Veel dorpen in deze Oostenrijkse deelstaat zijn de afgelopen dertig jaar verandert van agrarische dorpjes naar toeristische trekpleister. Er zijn skiliften en skipistes aangelegd en er is apres-ski ontstaan. Met name Nederlandse wintersporters kiezen de skiers voor dit mooie gebied midden in Europa. Tirol wordt ook wel het kloppend hart van de Alpenin de winter genoemd. Het strijd om die titel met het Zwitserse Wallis en het naburige Salzburgerland.

Internationaal zijn de bekendste wintersport bestemmingen Ischgl, Kitzbuhel, Solden en St Anton am Arlberg. Bij Nederlanders zijn andere dorpen populair. Voorbeelden hiervan zijn: Gerlos, Westendorf, Serfaus en Ellmau.

De hoofdstad Innsbruck leent zich trouwens ideaal voor een stedentrip.

Naast wintersporten in Langenfeld of een ander skigebied kun je in de zomer ook voldoende outdoor activiteiten doen. Denk dan aan raften, canyoning, klimmen en hiking. Heerlijk in de buitenlucht en zowel goed voor je conditie als voor je gezondheid.

Hieronder staan links naar appartementen in de mooiste dorpen van Tirol.