Appartement Oostenrijk | Appartement Hopfgarten | Appartementen Bad Salve Hopfgarten


Appartement voor personen in Hopfgarten

Mooi appartement in Hopfgarten. - bekijk ook de andere mogelijkheden voor een leuke accommodatie in Hopfgarten.

Informatie over Appartementen Bad Salve Hopfgarten

Appartementen Bad Salve in Hopfgarten Bekijk informatie over Appartementen Bad Salve -  appartement inHopfgarten

Vakantiehuis Hopfgarten, Appartementen Bad SalveBeschikbaar appartement in Hopfgarten zoeken op datum

Snel en eenvoudig een vrij appartement in Hopfgarten zoek je via onderstaande tool. Vul hieronder de gewenste data van je vakantie in, dan krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Booking.com

Bekijk alle appartementen in Hopfgarten


Vergelijkbare appartementen in Hopfgarten

Vanzelfsprekend is dit niet het enige mooie appartement in Hopfgarten. Hieronder staan nog een aantal vergelijkbare accomodaties. Bij elke accomodatie staat een korte beschrijving en de prijs weergegeven. Als het interessant lijkt, dan kun je er op klikken en krijg je meer informatie. Zeker ook leuk voor de wintersportBekijk alle appartementen in Hopfgarten

HopfgartenMeer in

Hopfgarten in Tirol

Hopfgarten ligt in Tirol. Dit is een enorm populaire vakantie bestemming voor Nederlanders. Zowel in de zomer, als in de winter. Veel dorpen in deze Oostenrijkse deelstaat zijn de afgelopen dertig jaar verandert van agrarische dorpjes naar toeristische trekpleister. Er zijn skiliften en skipistes aangelegd en er is apres-ski ontstaan. Met name Nederlandse wintersporters kiezen de skiers voor dit mooie gebied midden in Europa. Tirol wordt ook wel het kloppend hart van de Alpenin de winter genoemd. Het strijd om die titel met het Zwitserse Wallis en het naburige Salzburgerland.

Internationaal zijn de bekendste wintersport bestemmingen Ischgl, Kitzbuhel, Solden en St Anton am Arlberg. Bij Nederlanders zijn andere dorpen populair. Voorbeelden hiervan zijn: Gerlos, Westendorf, Serfaus en Ellmau.

De hoofdstad Innsbruck leent zich trouwens ideaal voor een stedentrip.

Naast wintersporten in Hopfgarten of een ander skigebied kun je in de zomer ook voldoende outdoor activiteiten doen. Denk dan aan raften, canyoning, klimmen en hiking. Heerlijk in de buitenlucht en zowel goed voor je conditie als voor je gezondheid.

Hieronder staan links naar appartementen in de mooiste dorpen van Tirol.