Appartement Flachau nu snel zoeken

De makkelijkste manier om snel een beschikbaar, goed appartement Flachau te zoeken is via Booking.com. Een reisorganisatie die in op basis van je vakantiedatum een overzicht geeft van alle vrije vakantiewoningen. Vul hieronder de aanvangs- en einddatum van je vakantie naar Flachau in, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare accomodaties.

Je hoeft het appartement pas na afloop van je vakantie in Flachau te betalen, dus je loopt geen enkel risico.

Booking.com

Appartement Flachau - overzicht

Hieronder staat een overzicht van beschikbare appartementen in Flachau. Deze kunnen via een Nederlandse reisorganisatie geboekt worden.

Flachau

Flachau is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in het skigebied Salzburger SkiAmade. Het skigebied van Flachau is verbonden met dat van Wagrain. De skipas is onder meer geldig in Kleinarl, Zauchensee, maar ook in het Gasteinertal. Flachau is ongeveer 1.000 kilometer rijden met de auto. Het ligt 45 kilometer van Salzburg (direct aan de snelweg).

Flachau heeft veel restaurants en apres ski. Er zijn maar liefst zes skischolen, die allemaal Nederlandse skileraren in dienst hebben.

Er is een ruim aanbod van appartementen in Flachau, maar omdat er ook veel vraag naar accomodatie is, is het toch aan te raden om vroeg te beginnen met het zoeken naar een leuke vakantiewoning.


Tips voor het boeken van een goed appartement Flachau

Hieronder staan een aantal tips die je helpen bij het vinden van de juiste vakantiewoning (vakantiehuis, of chalet kan ook). Het is allereerst belangrijk om voordat begint zoeken te bepalen waar je in Flachau wilt verblijven. Wil je in het centrum van het dorp zitten, of liever direct aan de skipiste van Flachau.

Tip 1: zoek accommodatie in de omgeving van Flachau

Soms gebeurt het dat er juist als jij met je familie of vrienden naar Flachau wilt er geen enkele vrije accommodatie te vinden is. Zeker in de drukker februari maand en de kerstvakantie kan dat gebeuren. Je kan er dan voor kiezen om naar een ander skigebied dan Flachau te gaan, maar je kunt ook een vakantiewoning zoeken in een van de omliggende dorpen. Vaak is daar nog langer accommodatie beschikbaar en vaak is het nog goedkoper ook.

Hieronder staan links naar de de plaatsen in de buurt:

Tip 2: Check de uitrusting van je appartement goed

Het loont zich om vooraf goed uit te zoeken of het appartement in Flachau wel voldoet aan de wensen die jouw gezelschap heeft. De locatie van je vakantiewoning in Flachau en de prijs zijn hoogst waarschijnlijk de doorslaggevende redenen zijn voor je keuze. Maar toch kunnen de juiste faciliteiten je vakantiegevoel wel verhogen. Goede voorbeelden hiervan zijn: Gratis Internet, Goed Wifi, Broodjesservice, Parkeren voor de deur, de halte van de skibus om de hoek, etc.

Hierbij kun je ook denken aan specifieke wensen die jouw reisgezelschap heeft voor hun wintersport zoals een babybed, -stoel of juist een jacuzzi of oven in de keuken. Als je het niet zeker weet kun je altijd bij de aanbieder van het appartement, chalet of vakantiehuis navragen of het er al of niet is.

Tip 3: de ideale verblijfsduur

Als je korter dan een week naar Flachau op vakantie wil gaan, dan is het vinden van een appartement of vakantiewoning geen eenvoudige opgave. Veel accommodaties worden alleen maar van zaterdag- tot zaterdag verhuurd. En niet van zondag tot zondag. Natuurlijk is het zo dat er buiten het hoogseizoen meer mogelijk is, maar zeker in een populair dorp als Flachau is dit zeker geen eenvoudige opgave. Als je korter dan een week op vakantie naar Flachau wilt, dan is een hotel of pension mogelijk een goede optie.

Tip 4:Begin vroeg met zoeken naar een goed appartement Flachau

Een last minute wordt alom gezien als een goedkope manier om op vakantie te gaan. Hoewel je soms erg goedkoop last minute naar Flachau kunt gaan, is het een aanname die niet altijd uit komt. Veel reisorganisaties geven tegenwoordig namelijk korting als je vroeg in het seizoen boekt. Al in september of oktober een vakantiehuis boeken geeft je niet alleen het voordeel dat er veel nog veel vakantiewoningen beschikbaar zijn, je hebt ook gewoonweg meer keuze.

Tip 5: Controleer het aantal kamers van je vakantiewoning

De meeste appartementen in Flachau beschikken over minimaal een woonkamer met keuken of kitchenette (een kleine keuken), een wc, een badkamer en een of meerdere slaapkamers. Vaak is het zo dat er je het maximaal aantal personen door twee kunt delen om het aantal slaapkamers te weten te komen. Soms is het echter zo dat er in de woonkamer een slaapbank staat voor een of twee personen. Deze tellen vaak ook mee als slaapplekken. Aangezien niet iedereen dat even prettig vindt, is het raadzaam om hier van te voren goed naar te kijken

Meer in de omgeving
Alle appartementen in Flachau op een rij. Zoek snel een beschikbaar appartement in Flachau op datum. En bekijk onze top tien van goede appartementen in Flachau. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle appartementen in Flachau. Het is ook mogelijk om een vrij appartement in Flachau te zoeken op datum.

Lees meer tips op: op-wintersport.nl