Appartement Fiss nu snel zoeken

De makkelijkste manier om snel een beschikbaar, goed appartement Fiss te zoeken is via Booking.com. Een reisorganisatie die in op basis van je vakantiedatum een overzicht geeft van alle vrije vakantiewoningen. Vul hieronder de aanvangs- en einddatum van je vakantie naar Fiss in, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare accomodaties.

Je hoeft het appartement pas na afloop van je vakantie in Fiss te betalen, dus je loopt geen enkel risico.

Booking.com

Appartement Fiss - overzicht

Hieronder staat een overzicht van beschikbare appartementen in Fiss. Deze kunnen via een Nederlandse reisorganisatie geboekt worden.

Fiss

Fiss is een mooi dorp. Het dorp ligt op ruim 1400 meter boven zeeniveau en volgens eigen zeggen schijnt de zon er vaker dan gemiddeld in Oostenrijk. In het oorspronkelijke logo van het dorpje stonden vanwege dat feit maar liefst drie lachende zonnetjes.

De wintersport liefhebbers kunnen al sinds begin jaren zeventig terecht in Fiss. Het tiroolse dorpje begon met een handvol sleep liftjes, maar sinds de jaren 80 is het aangesloten op de skigebieden van de naburige dorpen Serfaus en Ladis. Samen beschikken deze drie dorpen over ruim 280 kilometer aan afdalingen. Door de weidsheid van het skigebied is het bovendien uitermate sneeuwzeker. Vanaf de vroege winter tot aan het einde van het voorjaar kan er heerlijk geskied worden.

Ook is het prima apres skien Fiss. De Hexenalm is heel gezellig. Doordat de inwoners van Fiss samen hebben afgesproken dat de bouwstijl zoveel mogelijk authentiek blijft, hebben veel hotels en appartementen in Fiss een erg charmante uitstraling.

Dit is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Het staat bekend als het meest kindvriendelijke gebied van de alpen.


Tips voor het boeken van een goed appartement Fiss

Hieronder staan een aantal tips die je helpen bij het vinden van de juiste vakantiewoning (vakantiehuis, of chalet kan ook). Het is allereerst belangrijk om voordat begint zoeken te bepalen waar je in Fiss wilt verblijven. Wil je in het centrum van het dorp zitten, of liever direct aan de skipiste van Fiss.

Tip 1: zoek accommodatie in de omgeving van Fiss

Soms gebeurt het dat er juist als jij met je familie of vrienden naar Fiss wilt er geen enkele vrije accommodatie te vinden is. Zeker in de drukker februari maand en de kerstvakantie kan dat gebeuren. Je kan er dan voor kiezen om naar een ander skigebied dan Fiss te gaan, maar je kunt ook een vakantiewoning zoeken in een van de omliggende dorpen. Vaak is daar nog langer accommodatie beschikbaar en vaak is het nog goedkoper ook.

Hieronder staan links naar de de plaatsen in de buurt:

Tip 2: Check de uitrusting van je appartement goed

Het loont zich om vooraf goed uit te zoeken of het appartement in Fiss wel voldoet aan de wensen die jouw gezelschap heeft. De locatie van je vakantiewoning in Fiss en de prijs zijn hoogst waarschijnlijk de doorslaggevende redenen zijn voor je keuze. Maar toch kunnen de juiste faciliteiten je vakantiegevoel wel verhogen. Goede voorbeelden hiervan zijn: Gratis Internet, Goed Wifi, Broodjesservice, Parkeren voor de deur, de halte van de skibus om de hoek, etc.

Hierbij kun je ook denken aan specifieke wensen die jouw reisgezelschap heeft voor hun wintersport zoals een babybed, -stoel of juist een jacuzzi of oven in de keuken. Als je het niet zeker weet kun je altijd bij de aanbieder van het appartement, chalet of vakantiehuis navragen of het er al of niet is.

Tip 3: de ideale verblijfsduur

Als je korter dan een week naar Fiss op vakantie wil gaan, dan is het vinden van een appartement of vakantiewoning geen eenvoudige opgave. Veel accommodaties worden alleen maar van zaterdag- tot zaterdag verhuurd. En niet van zondag tot zondag. Natuurlijk is het zo dat er buiten het hoogseizoen meer mogelijk is, maar zeker in een populair dorp als Fiss is dit zeker geen eenvoudige opgave. Als je korter dan een week op vakantie naar Fiss wilt, dan is een hotel of pension mogelijk een goede optie.

Tip 4:Begin vroeg met zoeken naar een goed appartement Fiss

Een last minute wordt alom gezien als een goedkope manier om op vakantie te gaan. Hoewel je soms erg goedkoop last minute naar Fiss kunt gaan, is het een aanname die niet altijd uit komt. Veel reisorganisaties geven tegenwoordig namelijk korting als je vroeg in het seizoen boekt. Al in september of oktober een vakantiehuis boeken geeft je niet alleen het voordeel dat er veel nog veel vakantiewoningen beschikbaar zijn, je hebt ook gewoonweg meer keuze.

Tip 5: Controleer het aantal kamers van je vakantiewoning

De meeste appartementen in Fiss beschikken over minimaal een woonkamer met keuken of kitchenette (een kleine keuken), een wc, een badkamer en een of meerdere slaapkamers. Vaak is het zo dat er je het maximaal aantal personen door twee kunt delen om het aantal slaapkamers te weten te komen. Soms is het echter zo dat er in de woonkamer een slaapbank staat voor een of twee personen. Deze tellen vaak ook mee als slaapplekken. Aangezien niet iedereen dat even prettig vindt, is het raadzaam om hier van te voren goed naar te kijken

Meer in de omgeving
Alle appartementen in Fiss op een rij. Zoek snel een beschikbaar appartement in Fiss op datum. En bekijk onze top tien van goede appartementen in Fiss. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle appartementen in Fiss. Het is ook mogelijk om een vrij appartement in Fiss te zoeken op datum.

Lees meer tips op: op-wintersport.nl