Appartement Bad Gastein nu snel zoeken

De makkelijkste manier om snel een beschikbaar, goed appartement Bad Gastein te zoeken is via Booking.com. Een reisorganisatie die in op basis van je vakantiedatum een overzicht geeft van alle vrije vakantiewoningen. Vul hieronder de aanvangs- en einddatum van je vakantie naar Bad Gastein in, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare accomodaties.

Je hoeft het appartement pas na afloop van je vakantie in Bad Gastein te betalen, dus je loopt geen enkel risico.

Booking.com

Appartement Bad Gastein - overzicht

Hieronder staat een overzicht van beschikbare appartementen in Bad Gastein. Deze kunnen via een Nederlandse reisorganisatie geboekt worden.

Bad Gastein

Bad Gastein is in Nederland niet zo'n bekend bestemming. Het is echter al meer dan honderd jaar een toeristische bestemming. Kwamen aan het eind van de 19e eeuw de toeristen vooral naar Bad Gastein voor de kuurhuizen en natuurlijk thermen. Tegenwoordig kun je in Bad Gastein ook erg goed skien, snowboarden in de winter en wandelen en fietsen in de zomer. Het skigebied van Bad Gastein is direct verbonden met dat van Bad Hofgastein. Bovendien is de skipas van Bad Gastein ook geldig in de rest van het grote SkiAmade. Je kunt dus ook skien in Grossarl, Maria Alm en Flachau.

Bad Gastein ligt midden in National Park Hohe Tauern om 1000 meter hoogte. De authentieke en luxe uitstraling van het dorp maken Bad Gastein tot een unieke vakantiebestemming. Bad Gastein ademt sportiviteit en welness. Door de ligging is het skigebied sneeuwzeker en het kent een grote verscheidenheid aan afdalingen op alle niveaus. Hierdoor is het skigebied geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In de zomer kan je hier genieten van prachtige wandelingen en mountainbike routes.


Tips voor het boeken van een goed appartement Bad Gastein

Hieronder staan een aantal tips die je helpen bij het vinden van de juiste vakantiewoning (vakantiehuis, of chalet kan ook). Het is allereerst belangrijk om voordat begint zoeken te bepalen waar je in Bad Gastein wilt verblijven. Wil je in het centrum van het dorp zitten, of liever direct aan de skipiste van Bad Gastein.

Tip 1: zoek accommodatie in de omgeving van Bad Gastein

Soms gebeurt het dat er juist als jij met je familie of vrienden naar Bad Gastein wilt er geen enkele vrije accommodatie te vinden is. Zeker in de drukker februari maand en de kerstvakantie kan dat gebeuren. Je kan er dan voor kiezen om naar een ander skigebied dan Bad Gastein te gaan, maar je kunt ook een vakantiewoning zoeken in een van de omliggende dorpen. Vaak is daar nog langer accommodatie beschikbaar en vaak is het nog goedkoper ook.

Hieronder staan links naar de de plaatsen in de buurt:

Tip 2: Check de uitrusting van je appartement goed

Het loont zich om vooraf goed uit te zoeken of het appartement in Bad Gastein wel voldoet aan de wensen die jouw gezelschap heeft. De locatie van je vakantiewoning in Bad Gastein en de prijs zijn hoogst waarschijnlijk de doorslaggevende redenen zijn voor je keuze. Maar toch kunnen de juiste faciliteiten je vakantiegevoel wel verhogen. Goede voorbeelden hiervan zijn: Gratis Internet, Goed Wifi, Broodjesservice, Parkeren voor de deur, de halte van de skibus om de hoek, etc.

Hierbij kun je ook denken aan specifieke wensen die jouw reisgezelschap heeft voor hun wintersport zoals een babybed, -stoel of juist een jacuzzi of oven in de keuken. Als je het niet zeker weet kun je altijd bij de aanbieder van het appartement, chalet of vakantiehuis navragen of het er al of niet is.

Tip 3: de ideale verblijfsduur

Als je korter dan een week naar Bad Gastein op vakantie wil gaan, dan is het vinden van een appartement of vakantiewoning geen eenvoudige opgave. Veel accommodaties worden alleen maar van zaterdag- tot zaterdag verhuurd. En niet van zondag tot zondag. Natuurlijk is het zo dat er buiten het hoogseizoen meer mogelijk is, maar zeker in een populair dorp als Bad Gastein is dit zeker geen eenvoudige opgave. Als je korter dan een week op vakantie naar Bad Gastein wilt, dan is een hotel of pension mogelijk een goede optie.

Tip 4:Begin vroeg met zoeken naar een goed appartement Bad Gastein

Een last minute wordt alom gezien als een goedkope manier om op vakantie te gaan. Hoewel je soms erg goedkoop last minute naar Bad Gastein kunt gaan, is het een aanname die niet altijd uit komt. Veel reisorganisaties geven tegenwoordig namelijk korting als je vroeg in het seizoen boekt. Al in september of oktober een vakantiehuis boeken geeft je niet alleen het voordeel dat er veel nog veel vakantiewoningen beschikbaar zijn, je hebt ook gewoonweg meer keuze.

Tip 5: Controleer het aantal kamers van je vakantiewoning

De meeste appartementen in Bad Gastein beschikken over minimaal een woonkamer met keuken of kitchenette (een kleine keuken), een wc, een badkamer en een of meerdere slaapkamers. Vaak is het zo dat er je het maximaal aantal personen door twee kunt delen om het aantal slaapkamers te weten te komen. Soms is het echter zo dat er in de woonkamer een slaapbank staat voor een of twee personen. Deze tellen vaak ook mee als slaapplekken. Aangezien niet iedereen dat even prettig vindt, is het raadzaam om hier van te voren goed naar te kijken

Meer in de omgeving
Alle appartementen in Bad Gastein op een rij. Zoek snel een beschikbaar appartement in Bad Gastein op datum. En bekijk onze top tien van goede appartementen in Bad Gastein. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle appartementen in Bad Gastein. Het is ook mogelijk om een vrij appartement in Bad Gastein te zoeken op datum.

Lees meer tips op: op-wintersport.nl